Vés al contingut

notícies relacionades

Religions en femení: l'agenda del Dia de la Dona

(CR) Alguna cosa es mou. L'agenda dels propers dies de març ve farcida d'actes proposats amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Les religions també preguen i reivindiquen una veu feminista. Algunes propostes del calendari valoren la seva aportació històrica, d'altres apel·len als drets fonamentals de participació, equitat i lideratge amb una mirada actual. Aquí en fem un breu recull.

Càritas Urgell es prepara per acollir refugiats

(Bisbat d'Urgell) Per a conèixer més de prop i més a fons la situació i actualitat dels refugiats, Càritas Urgell organitza un cicle de conferències a diversos llocs del bisbat. L'entitat es prepara per l'acolliment de refugiats que es preveu que puguin arribar de l’Orient Mitjà, majoritàriament d’origen sirià.

El repte d’eradicar la fam obre el cicle 'Els dilluns dels Drets Humans'

(Jesuïtes) El proper dilluns comença una nova edició del cicle 'Els dilluns dels Drets Humans', organitzat conjuntament per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, i Mans Unides. Lla primera sessió, en el marc del Dia Internacional de l’Alimentació, abordarà el tema de la fam i la malnutrició, amb Esther Vivas i Marc Gordillo.

El Museu Episcopal de Vic viatja a Armènia

(MEV) El Museu Episcopal de Vic ha iniciat aquest curs 'Els viatges del museu', una nova línia d'activitat que ofereix viatges culturals a punts del món que tenen alguna relació amb el museu i el seu fons. Del 3 al 13 de juliol, el museu promou un viatge per conèixer el patrimoni historicocultural d'Armènia.

Veure la fe