Vés al contingut

notícies relacionades

A disposar! La manera de fer de la vida religiosa

(CR) Aquest divendres Catalunya Religió obrim 'La sèrie dels ex'. Una col·lecció d'entrevistes a religiosos i religioses que han tingut un càrrec de responsabilitat en el passat i que avui continuen en actiu des d'un àmbit més discret. La disponibilitat, el servei i la humilitat són valors genuïns que coincideixen amb aquests perfils.

Mossèn Fenosa: “A muntanya ens hem de dedicar a la gent pobrement”

(Laura Mor –CR/Ordino-Andorra) La muntanya li ha forjat el caràcter. Mossèn Joan Fenosa és el rector d'Ordino. Quedem per entrevistar-lo a l'església de Sant Pere del Serrat: “El lloc és idíl·lic”, assegura. Però abans ens passeja en cotxe per la seva parròquia política.

Nou web de la Fundació d'Atenció a la Dependència Sant Joan de Déu

(Sant Joan de Déu) La Fundació d'Atenció a la Dependència Sant Joan de Déu (FAD-SJD), de l'Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Província d'Aragó-Sant Rafael, ha estrenat un espai web amb l'objectiu que sigui l'espai virtual de referència per donar a conèixer la seva activitat i, sobretot, la seva forma d'atendre persones de qualsevol edat que es trobin en situació de pèrdua d'autonomia, dependència, discapacitat o amb problemes de salut mental.

Joves La Salle celebren la Pasqua

(La Salle) Aquest dissabte va arrancar una nova edició de la Pasqua Jove al Casal La Salle de Sant Martí Sesgueioles. Els grups, conformats per nens de 8 a 11 any, de 12 a 14 anys i de 15 i 16 respectivament, es van dividir en cercadors del tresor, investigadors en busca d’un cadàver que no hi era; i refugiats que fugen del seu país, moguts per l’esperança de tenir una vida digna i en pau.

“Estimar és sacrificar, donar sense esperar res a canvi”

(Càritas Barcelona) Sota el títol ‘Vida interior i acció social’ Càritas Diocesana de Barcelona ha celebrat la tercera sessió del Cicle de reflexions entorn del voluntariat. Aquesta vegada, a càrrec del jesuïta Josep Maria Rambla, que és formador i acompanyant espiritual i està compromès en comunitats populars i en l’acció social contra la marginació.

panoràmica

Veure la fe