Pasar al contenido principal
Hi ha gent que creu que la democràcia consisteix en què alguns no intervinguin a la política; tothom ho pot fer, però alguns no. Penso en l'Església, per exemple. I, òbviament, l'actuació de Rouco i companyia, que gairebé semblen un partit més, a vegades, no ajuda a veure fins a quin punt qualsevol persona o col·lectiu té lloc a l'opinió pública i al reclam de polítiques determinades, sense que se li hagin de tirar al damunt tots els prejudicis.

En canvi, es veu molt bé amb les comptades però contundents aportacions del Consell Arxiprestal de la meva ciutat, que ara ha reclamat als grups polítics locals que escoltin més la gent i que barrin el pas a les temptacions xenòfobes que podrien portar els tres nous regidors de Plataforma per Catalunya a Mataró. No és gens sobrer pensar que els catòlics de Mataró puguin intervenir en debats com aquest i assenyalar algunes coses d'importància, sense caure en cap partidisme. En parla Capgròs.
Etapa educativa
Grupos

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.