Vés al contingut

Fa un mes, en una roda de premsa de la Fundació Rosa Oriol vaig afirmar que si entre tots ens comprometem, podem acabar amb la gana en una Ciutat com la nostra! Deia això perquè dia rere dia tinc el privilegi de contemplar la gran corrent de solidaritat de les persones i el compromís vers els més necessitats que hi ha entre nosaltres.

L'Evangeli parla del miracle de la multiplicació dels pans en el que hi ha quatre moments que son absolutament simètrics a la nostra realitat i que fan que els miracles és continuïn realitzant i que nosaltres els contemplem.

  1. Jesús té compassió perquè la gent té gana, i veu que els ha de donar de menjar.
  2. Comparteix aquest neguit amb els més propers i els diu que els donin de menjar.
  3. No tenen menjar suficient, però ho posen en comú i ho comparteixen.
  4. L'aliment es reparteix i n'hi ha per a tothom, i fins i tot en sobra una gran quantitat.

No cal dir que hem vist el rostre de la pobresa i de la necessitat molt a prop nostre, que ens hem mobilitzat i que cada dia s'implica més gent, i amb el poc o molt que tenen, els recursos es multipliquen.

Ja ho deia el conseller Cleries a Manresa "el bo és que Xarxa s'escriu amb "X" i això té sens dubte un efecte multiplicador". I sabeu una cosa? El meravellós és que avui els miracles passen i nosaltres els veiem, els provoquem i els gaudim.

Continuem fent Xarxes i multiplicant els resultats. Només així l'esperança no podrà fallar

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.