Vés al contingut
Catalunya Religió
Fruit d’una trobada internacional de les editorials claretianes es fa realitat el «Claret Publishing Group». Aquest nou grup editorial és el resultat de les ganes d’avançar i donar un pas ferm cap endavant per a mostrar al món una imatge de grup i una presència internacional comuna.
El naixement de «Claret Publishing Group» dotarà, sens dubte, d'una major força i identitat als segells editorials claretians, alhora que serà un estímul per a seguir avançant en la col·laboració i en la creació de projectes comuns al servei de la congregació, de l'Església i de l’evangelització.

Aquest nou segell editorial implica la projecció d’una mateixa imatge per a totes les publicacions, que les identificarà com a grup, i permetrà també al conjunt d’editorials, tenir una presència destacada a les grans fires del llibre internacionals. Aquest fet fins ara era més dificultós, degut a la distància que en moltes ocasions hi havia entre l’editorial, i la ciutat on es duia a terme la Trobada.
Sens dubte una de les grans apostes de futur per a totes elles és l’augment de la seva presència a Internet i l’ús de les noves tecnologies com a nou suport editorial. Actualment, algunes de les publicacions claretianes més rellevants, ja es poden trobar en format digital.
Una altra de les finalitats del «Claret Publishing Group» és la creació de vincles entre les diferents editorials per trobar sinèrgies comunes que permetin oferir respostes també conjuntes a nivell internacional.
El logotip que podeu veure adjunt amb el contingut d’aquesta notícia és el logotip oficial del grup i ja el trobareu inclòs en algunes publicacions que s’han anat editant des del mes de gener.
Aquest logotip es farà servir a la contracoberta, a la portadella i també constarà el nom del grup a la pàgina de crèdits com a «Grup Internacional d’Editors Claretians».
En aquests moments les ciutats que compten amb una editorial i que formen part del grup són; Barcelona (Catalunya - Espanya), Buenos Aires (Argentina), Macau (Xina), Madrid (Espanya), Manila (Filipines), São Paulo (Brasil), i probablement en breu s’hi incorporaran també Bangalore (Índia) i Chennai (Índia).
En paraules de Marcel·lí López, cap de l’Editorial Claret de Barcelona: «Aquest nou grup editorial permetrà visualitzar internacionalment la gran tasca editorial que duu a terme la congregació, la missió evangelitzadora i de transmissió de valors en la nostra societat. La presència arreu del món i la gran quantitat de llengües en les que publiquem, ens fa ser un clar referent. El fet d’haver creat aquest grup ens donarà una gran força en el panorama editorial mundial i en el servei a la nostra església».

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.