Vés al contingut
Catalunya Religió

(Carla Herrero Nebot/CR) Sota el lema “Benvingut a casa teva, Don Bosco!”, la família Salesiana de Barcelona ha rebut aquesta semana la visita de la relíquia de Sant Joan Bosco.

La relíquia viatja arreu del món com a preparació del bicentenari del seu naixement. Aquests dies ha estat als Salesians de Sarrià on s’han fet una sèrie d’activitats per als alumnes i professors amb l’objectiu d’aprofundir en la vida del sant i la seva incidencia en els joves.
Aquest cap de setmana es fa la festa de la Moguda dels Joves Salesians (MJS) a la Parròquia de Sant Joan Bosco de Barcelona. Diumenge, la reliquia de Don Bosco seguirà cap a França.
CatalunyaReligió ha estat aquest dimecres al matí a l’escola dels Salesians de Sarrià on ha pogut seguir alguna de les activitats. Tots els grups de batxillerat han participat en un seminari que incloïa una presentació i un audiovisual sobre Don Bosco i la visita a la relíquia a l'església.
Alguns membres de la comunitat educativa han explicat la importància de l’arribada de la relíquia, entre els quals dues alumnes de batxillerat, Judith Mateu i Blanca Aliaga; el cap de pastoral, Paco Álamo i el cap d’estudis de batxillerat, Carlos Escriche.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.