Vés al contingut
Aquest dissabte, 17 d’abril, a les 7 de la tarda, al Convent de Santa Clara de Manresa, conjuntament amb la Germana Vinyet Estalella i la Directora de la Cadena Ser de la Catalunya Central, Pilar Goñi, presentarem en llibre: “L silenci, company de camí” que edita la editorial Claret.
El llibre recull un seguit de reflexions del fundador de l’Escola del Silenci, el Pare Moratiel, iniciador d’un camí interior universal, que va més enllà de qualsevol dogma, moralisme o esperit domesticat. Son reflexions que han ajudat a pregar a molta gent i que les han ajudat a fer el camí de retorn al propi cor, a l’espai de les grans revelacions.
Les 100 reflexions que recull l’audiollibre, van ser radiades al Programa “El Punt de Trobada” de la Cadena SER de la Catalunya Central, en un espai dedicat al silenci, la reflexió i la pregària.
L’acollida de la get i les constants demandes de tenir les gravacions i els textos, ens han portat a presentar ara aquest material.
Estic segura que és un llibre que ens ajudarà a crear el nostre propi espai de silenci i que ens ajudarà a endinsar-nos en l’apassionant camí que ens porta a la pau, al Déu que no només ens habita, sinó que fa camí amb nosaltres.
En un món ple de sorolls, recomano el Silenci com a font de pau i com camí unificador.
Al silenci podem trobar-nos amb el Mestre interior que es a dins i que ens parla al cor.
Us esperem:
Dissabte 17 d’abril a les 7 de la tarda al Convent de Santa Clara de Manresa
Dimarts 20 d’abril a les 7 d ela tarda a la Casa d’espiritualitat Claret, de Vic
I el 29 d’abril a 2/4 de 8 del vespre amb una Xerrada sobre el Silenci, un camí de llibertat a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret de Barcelona

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.