Vés al contingut
(Maristes) El curs passat es va convocar per primera vegada el Premi Jean-Baptiste Montagne d’innovació pedagògica per a tots els educadors i educadores de les obres educatives, socials i escolars, de la Província de L’Hermitage.
El premi està inspirat amb Jean-Baptiste Montagne i la trobada que Marcel·lí Champagnat va tenir amb aquest jove. Amb aquesta trobada, Marcel·lí va prendre consciència de la realitat dels joves del seu temps i va saber donar una resposta agosarada i innovadora. Ser propers als infants i joves, especialment els més desfavorits, aquesta és la visió de Champagnat de la qual som hereus i continuadors. Escoltar els infants, estar atents a un món que canvia, aquestes són les actituds que hem de fer nostres per a fer realitat el somni de Champagnat: els infants i joves que acompanyem esdevinguin “bons cristians i bons ciutadans”.
Per al present curs escolar 13-14, el Secretariat de Missió, torna a convocar la segona edició del Premi amb la intenció de continuar potenciant les experiències educatives innovadores a les obres educatives de la Província. En aquesta nova edició a part dels tres primers premis s’han inclòs en els accèssits que podrà atorgar el jurat les següents categories: Atenció als infants i joves en dificultat i solidaritat, els projectes de multilingüisme, l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, el foment d’iniciatives emprenedores, l’educació en el lleure i els projectes i accions de pastoral.
Esperem que aquesta segona edició sigui tan reeixida com la primera i ajudi als educadors i educadores de les obres educatives de la Província a continuar cercant experiències pedagògiques innovadores per servir millor els infants i joves que acompanyem.

Més informació: http://www.maristes.eu

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.