Vés al contingut

(SIJ) Entrevista a Marc Trulls, Delegat de Joventut d ela Diòcesi de Solsona sobre l'acollida de les Jornades Mundials de la Joventut (JMJ).
Acolliran a...
1200 joves
On estaran allotjats
El dia 11 a Sant Ramon, el dia 12 a Verdú, i a partir de la nit del dia 13 en famílies fins el dia 15 al matí.
Joves procedents de...
De moment tenim grups de França i Polònia.
Els preparatius
Hem creat una grup de treball central que organitza tota l’acollida d’aquests, però alhora, ajudada amb comissions que s’encarreguen de temes mes concrets, i les coses més pràctiques. Realitzem diverses trobades amb els voluntaris joves, algunes de formació espiritual, i d’altres de temes més pràctics i de treball de cara al preparatius d’activitats per els dies previs.
Un acte o actes destacats de la vostra acollida...
El dia 12 el vespre farem un musical sobre la figura de Sant Pere Clavé a Verdú. Però en general, destacaria tot el dia 12: hi haurà un itinerari amb tots els joves acollits i els de la diòcesi, amb un pelegrinatge de Sant Ramon a Ivorra al matí, i a la tarda-vespre ens desplaçarem cap a Verdú.
Un missatge per engrescar a voluntaris i famílies de Catalunya i Balears pels Dies d’Acollida.
Animo a tothom a què part de les nostres vacances siguin els dies d’acollida i la JMJ. Animo als joves perquè s’entreguin a ajudar a les seves parròquies o llocs d’acollida, a formar grup i que s’ho sentin com a propi. A les famílies, que aportin el seu gra de sorra, i obrin les seves cases per acollir els nostres germans, ja que l’experiència demostra que en aquests casos, qui dóna també rep molt!
La seva primera JMJ va ser a Colònia l’any 2005. Com va viure l’experiència?
En tinc un record molt especial, ja que va ser la meva primera experiència a en un gran encontre. Sobretot em va sorprendre la quantitat de joves que i participen, la diversitat, i les mostres de fe i alegria en els seus rostres.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.