Vés al contingut

Com ja és habitual, les Estacions d'Enllaç (trobades de joves cristians en clau de performance i pregària) dels bisbats de Lleida i Barcelona tornen a coincidir en el temps i, aquesta vegada, també en el tema: el bon humor.

estacio_enllac_clown.jpg

La Delegació del Bisbat de Barcelona, sota el lema "Amb clau de clown", ha convocat als participants pel divendres 21 a les 22:00h al Casal Loiola i ha fet còrrer el següent missatge: "Porta un nas de pallasso! Sí, sí que, si pots, portis un nas de pallasso o pallassa... A la propera Estació d'Enllaç començarem l'any nou fent riure, ens prendrem això de seguir Jesucrist i escoltar la seva crida amb molt bon HUMOR!. T'ho perdràs?? No facis riure! Si pots, imprimeix-te el punt de llibre amb les cançons i les preguntes, i porta-ho aquell dia; veuràs tot el que tindrem i t'anirà bé."

Per altra banda, a la capital de ponent, proposen una Estació d'Enllaç basada en la Risoteràpia (bloc de la Delegació de joves de Lleida) que tindrà lloc als locals parroquials de Santa Maria del barri del Gardeny a les 22:00h.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.