Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell) Gairebé un centenar de monitors de lleure d'arreu del Principat d'Andorra es van trobar el dissabte dia 22 d'agost a AINA per tal de compartir i intercanviar experiències i coneixements, a través d'una jornada lúdica i esportiva inclosa dins de la fornada de formació de monitors que es duu a terme del 18 al 29 d'agost a la casa de colònies. La iniciativa va néixer fa set anys i permet agrupar a monitors de gairebé totes les activitats comunals d'estiu, d'AINA i d'altres agrupacions o parròquies d'arreu del bisbat.

Durant el dissabte, els monitors dividits en grups van realitzar una gimcana i superar un seguit de proves per diferents llocs del país, inspirades en el programa de televisió Pekín Express. Posteriorment, van dinar a AINA i a la tarda es van dur a terme les activitats de treball i reflexió.

Un dels objectius és trobar-se tots i compartir coneixements per trobar noves cançons, tallers i activitats per fer amb els nens, a més de compartir les formes de formar i donar valors als infants. L'equip d'AINA va ser, precisament, el que va guanyar l'edició de l'any passat i és per això que enguany van organitzar ells la jornada. Com a novetat es va incloure un dinar de germanor a les mateixes instal·lacions de la casa de colònies.

Per tal d'organitzar l'activitat van comptar amb el suport dels comuns d'Escaldes-Engordany i Canillo, així com de nombroses empreses del país.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.