Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Lleida) Aquest Estiu 2015 tornen les "Vacances per Créixer!", els casals per infants en situació de risc social a Lleida.

Des de la Fundació Verge Blanca es vol respondre a les necessitats educatives de lleure dels sectors més afectats per la crisi econòmica. En etapes com l’adolescència o la infància un context de pobresa pot afectar negativament en aspectes determinants per al seu desenvolupament que moltes vegades resulten irreversibles i que es mantenen tota la vida.

Per això, es torna a engegar el projecte "Vacances per Créixer!" que té com a objectiu la realització d’uns casals d’estiu a la ciutat de Lleida perquè aquests infants puguin gaudir d’un temps de lleure de qualitat i econòmicament accessible. S’hi vol crear un ambient càlid, acollidor i segur on l’infant se senti estimat, respectat i confiat. També s’ofereix un servei de menjador, ja que un 70% de les famílies en situació de risc no poden garantir una alimentació saludable.

La campanya recull aportacions per assegurar aquests infants i joves tinguin accés a una educació i a una vida més digna.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.