Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR/Arquebisbat de Tarragona) El Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya (SIC) ha definit nous continguts i un nou disseny per a la revista Catequesi, que és un dels instruments d’intercanvi d’experiències i formació que ofereix als catequistes.

Una "publicació renovada" que és "continuació del que s'ha fet a l'etapa anterior i vol manifestar el reconeixement agraït als qui hi han col·laborat al llarg dels darrers anys i, de forma molt especial al seu director, mossèn Josep M. Jubany", assenyala en l'editorial del darrer número el bisbe Sebastià Taltavull, que és president del SIC.

Durant més de quaranta anys, la revista Catequesi ha estat una de les principals vies de comunicació i formació del sector. En aquesta nova etapa es vol tractar, d’una manera actualitzada i rigorosa, l’experiència catequètica de les nostres diòcesis oferint una atenció especial als temes que les noves realitats pastorals plantegen.

'Infants i adolescents no batejats en la catequesi' és el tema monogràfic que es tracta en el núm. 238, corresponent al primer trimestre de l'any de la revista. Es fa a través d’experiències de diverses parròquies i de l’estudi des de les perspectives històrica, catequètica i litúrgica. L’edició es completa amb informacions de l’activitat catequètica a les diòcesis, eines i instruments cara a promoure la creativitat dels catequistes, suggeriments d’algunes novetats aparegudes recentment i agenda de les activitats programades per als propers mesos.

Des de 1971, el Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya (SIC) és l’organisme de la Conferència Episcopal Tarraconense que té per objectiu aconseguir una major comunió interdiocesana i una acció pastoral més coordinada en el camp de la catequesi. Des de la seva creació, hi participen també les diòcesis de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.