Vés al contingut
Catalunya Religió

(Abadia de Montserrat) Montserrat ja disposa d’un canal propi de venda d'entrades online. D’aquesta manera, fa un pas endavant per poder oferir als visitants la possibilitat de comprar les entrades als espais visitables del recinte del Santuari de manera anticipada. Cal recordar que l’entrada a la Basílica de Santa Maria de Montserrat és gratuïta.

Un dels avantatges d’aquest nou canal de venda online és, també, que es poden obtenir diferents paquets de visita a preus més econòmics. Per exemple, el pack Montserrat Cultura, que inclou l’entrada al Museu, a l’Espai Audiovisual i al Museu a l’aire lliure; o el pack Visita al Santuari, que inclou una audioguia per conèixer bé tot el recinte, a més de l’entrada a l’espai audiovisual.

Igualment, a través del canal de venda d’entrades online es poden adquirir paquets de transport, des de Barcelona, i les visites als espais del Santuari. Aquests productes, gràcies a la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, proporcionen el desplaçament, amb tren i després cremallera, des de l’estació de la Plaça d’Espanya de Barcelona fins a Montserrat. Paral·lelament, es poden comprar les entrades a l’espai audiovisual Montserrat portes endins, el Museu o els funiculars de Sant Joan o de la Santa Cova, des de la mateixa plataforma de venda.

Amb la creació d’aquest canal de venda d’entrades, que s’ha posat en marxa gràcies a l’empresa Clorian, plataforma de gestió integral de venda d’entrades que també porta el ticketing de la Basílica de la Sagrada Família o de La Pedrera de Barcelona, Montserrat potencia la venda al públic turista individual.

Es una nova manera de vendre entrades que no només facilita el donar a conèixer tota l’oferta de productes de Montserrat, sinó que també proporciona l'accés als seus espais. A més, amb aquest nou sistema de ticketing, Montserrat podrà canalitzar els fluxos de visita i, a la vegada, modernitzar la validació de les entrades gràcies al sistema del print at home. Un sistema amb el qual els visitants podran imprimir els seus tiquets a casa o, fins i tot, podran mostrar la seva entrada en els seus dispositius mòbils i, mitjançant un codi QR, validaran el seu accés al recinte evitant qualsevol tipus de cua.

A la nova plataforma de venda d’entrades online de Montserrat es pot accedir a través del portal http://tickets.montserratvisita.com.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.