Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Bisbat de Lleida) El doctor Joan Busqueta, degà de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida, serà el mantenidor del Certamen Literari Marià en honor de la Verge de l’Acadèmia, que enguany se celebrarà el 4 d’octubre i que està dedicat a la Mare de Déu de la Jonquera, patrona de la Pobla de Cèrvoles.

També està previst que assisteixi al certamen, acompanyant el bisbe de Lleida, l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, ja que la parròquia de la Pobla de Cèrvoles forma part del territori diocesà tarragoní.

Les festes en honor de la Mare de Déu de l'Acadèmia començaran però una setmana abans amb un seguit d'actes litúrgics, que es clouran amb l'eucaristia del diumenge, prèvia al lliurament dels premis del certamen literari, en la qual participarà la coral L'Olivera, de Castelldans, amb l'organista Gregori Farràs, tots ells dirigits per M. Lluïsa Piñero.

Dins del certamen literari, també està previst un concert de L'Orquestrina de la Pobla de Cèrvoles i la participació de la professora de música Emma Palau Domingo, que acompanyarà al piano als guardonats.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.