Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) Convocats i presidits pel pare Miguel A. Velasco, Prefecte General d’Apostolat, del 18 al 23 de maig s'han reunit en la Cúria General un grup de vint claretians i col·laboradors, entre els quals el director de l’Editorial Claret, Marcel·lí López, que exerceixen el seu ministeri missioner en el camp editorial.

Hi han participat representants de totes les cases editorials que formen part del grup 'Claret Publishing Group' present a Argentina, Brasil, Camerun, Xina, Espanya, Filipines, Índia, Nigèria, Polònia, Sri Lanka i Tanzània.

Durant la primera part de la trobada (18-20 de maig), els participants van dialogar sobre el passat i la situació actual de les editorials que representen. Va ser un moment per fer memòria de la importància d’aquest apostolat partint de l’experiència carismàtica del pare fundador, Antoni M. Claret.

La segona part de la trobada (21-23 de maig) ha servit per redefinir la missió, la visió i els valors d’aquesta tasca evangelitzadora, així com una presa de decisions conjuntes amb vista al seu futur.

En la sessió d’obertura s’hi va fer present el pare Josep M. Abella, superior general qui, recordant el Directori Claretià dels Editors, va subratllar quatre elements importants que s’han de tenir presents: la Paraula de Déu, la dimensió missionera, la dimensió evangelitzadora i la dimensió profètica.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.