Vés al contingut
Catalunya Religió

(IEMC) Enguany, l’Institut Emmanuel Mounier de Catalunya (IEMC) i la Facultat de Filosofia de Catalunya han decidit atorgar el Reconeixement Emmanuel Mounier 2015 al jesuïta José Ignacio González Faus, pel seu permanent compromís en defensa del desenvolupament humà, la pau, els drets de les persones i la plena convivència en tota la seva trajectòria, sobre la base de la recerca de l’autèntica fe cristiana i l’aprofundiment de la dimensió teològica de la persona humana.

Filòsof i teòleg, el guardonat és membre de l’Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia i un dels seus principals ideòlegs. El premi li serà lliurat el dia 21 de maig a la Sala Sant Jordi de la Facultat de Filosofia de Catalunya en un acte previ a la sessió ordinària de l’Aula Mounier prevista per a aquesta data.

L’Institut Emmanuel Mounier de Catalunya (IEMC) amb la col·laboració de la Facultat de Filosofia de Catalunya de la Universitat Ramon Llull atorga cada any el Reconeixement Emmanuel Mounier a aquelles persones o institucions que destaquin per actituds i activitats que expressin les qualitats més apreciades de la persona humana, tan en l’àmbit intel·lectual com pràctic, en l’horitzó del pensament personalista, sota les característiques del compromís amb el creixement de l’ésser humà i amb l’avançament comunitari vers un món més just i habitable.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.