Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) La Basílica de la Sagrada Família ha registrat un 3% més de visitants l’any 2014 respecte l’any anterior. Han estat un total de 3.260.880 persones que han visitant el temple durant l’any 2014. El 2013 van ser 3.176.970 visites al temple. Continua essent un dels recintes més visitats d’Europa.

Així, es consolida la quota per sobre dels 3 milions de visites anuals que va assolir la Basílica per primera vegada després de la consagració del temple presidida per Benet XVI el 2010. El 2011 es va donar el salt més espectacular en arribar a gairebé un milió de visites més que l’any anterior. Amb el creixement del 2014 es recupera també la lleugera baixada de l’any anterior, que va ser del 1,74%.

Pel que fa a la procedència dels visitants, es consoliden els visitants dels Estats Units que representen aproximadament el 12% i procedeixen bàsicament de creuers. També es mantenen els visitants dels països més pròxims –França (10%), Itàlia (6%), Regne Unit (6%) i Alemanya (5%)- i continuen creixent els països emergents com Brasil, Xina o Corea del sud. Els visitants de l’estat espanyol representen gairebé un 25% dels visitants, dels quals, el 36% són catalans.

Entre altres novetats, el darrer any s'ha pogut veure pràcticament acabada la forma d'una de les dues sagristies que tindrà el temple i s'han col·locat ja les primers portes de la façana del Naixement.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.