Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Ajuntament de Barcelona Albert Burjachs) Amb el lema 'Cors Units. Llum per al nostre món', una cinquantena de persones han participat en la celebració interreligiosa del Raval, que se celebra al barri des de fa quinze anys. Musulmans, cristians, jueus i sikhs –religió originària de l’Índia– han escrit pregàries i les han enganxat en un mural amb la paraula 'pau'.

L’acte ha començat amb la lectura de textos d’aquestes quatre religions majoritàries al Raval, en català o castellà. L’objectiu és donar a conèixer les religions que predominen al barri i desfer mites. “El coneixement de les diferents religions i la voluntat d’apropament és el que fa que ens respectem els uns als altres, creguem en el Déu que creguem”, explica Fàtima Ahmed, membre del Grup Interreligiós del Raval.

L’acte, que s’ha celebrat a la Parròquia de la Mare de Déu del Carme, ha acabat amb una encesa d’espelmes per simbolitzar la fraternitat entre opcions religioses.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.