Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Solsona) Televisió de Catalunya retransmetrà aquest any la Missa del Gall des del cor de Catalunya. La catedral de Solsona serà l'escenari que oferirà en directe pel canal 33 la tradicional celebració nadalenca el 24 de desembre, a les 12 de la nit.

La missa solemne estarà presidida pel bisbe de Solsona, Xavier Novell, i concelebrada pels canonges del Capítol de la Catedral i el rector, Lluís Tollar. En l’apartat musical, la celebració comptarà amb la participació de l’Orfeó Nova Solsona, dirigit per Anna Camps, i de l’organista Jordi Xandri.

La catedral de Santa Maria de Solsona és d’estil gòtic amb elements romànics com els absis i el campanar. Un dels seus tresors és la imatge de la Mare de Déu del Claustre, patrona de la ciutat.

La transmissió de la Missa del Gall estarà presentada pel periodista Francesc Rosaura, amb la realització d’Antoni Janés i la producció de Ricard M. Bracons.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.