Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) El recés d’Advent diocesà, organitzat per la delegació diocesana de pastoral de joventut de Tarragona, va aplegar aquest dissabte nombrosos joves al Monestir de Santa Maria de Poblet en una jornada de pregària, reflexió i convivència. «Sóc a la porta i truco» (Ap 3, 20) va ser el lema de trobada.

Després de l’acollida i la pregària de bon dia es va iniciar la dinàmica del matí. Els adolescents, dividits en tres grups, van treballar a partir de textos bíblics, comentaris i preguntes per reflexionar les tres figures de l’Advent: Joan Baptista, Maria i el profeta Isaïes.

Per la seva part, els animadors de joves, catequistes i els joves més grans van participar d’una estona de recés dirigida pel pare Josep Maria Recasens, monjo de Poblet, qui els va explicar el seu testimoni vocacional i la importància de la pregària.

En acabar tots els participants van rebre una clau, símbol de la clau que permet obrir les portes del cor per acollir la vinguda de l’infant Jesús. Com a recordatori de la trobada es va lliurar una espelma on deia «Jo sóc la llum del món» (Jn 8, 12).

La trobada es va finalitzar amb el dinar a l’aire lliure i la fotografia de grup davant la portalada de l’església del Reial Monestir.

Territori
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.