Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Basílica de la Sagrada Família) Arriba el Nadal i la Basílica vol felicitar-lo a tota la ciutadania. És per això que aquest divendres comença l’Adoració del nen Jesús a la Façana del Naixement, una activitat que enguany s’amplia fins divendres 19 i que, a més, anirà acompanyada de cants corals.

La Sagrada Família habilitarà unes escales temporals per accedir al conjunt escultòric de la Façana del Naixement i poder adorar al nen Jesús, tal i com ja va fer l’any passat. L’adoració és gratuïta i es podrà fer de sis de la tarda a vuit del vespre.

Totes les persones que ho desitgin podran gaudir d’aquesta experiència, ja que les escales permeten accedir a una part de la façana de la Basílica a la qual no es pot arribar de cap més manera.
Amb aquest vídeo, produït per Montenegro Media amb la col·laboració de les corals Vent del Nord, La Fuga, Sinera i Virolet, dels Lluïsos de Gràcia, la basílica de la Sagrada Família felicita el Nadal i desitja a tothom un bon any 2015:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.