Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR/Agrupació Ilerdenca de Pessebristes) Com ja és tradició l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha convocat els concursos de pessebres per aquest proper Nadal 2014. L’entitat ha publicat ja les bases per les quals es regiran les dues convocatòries habituals: el concurs general de pessebres, en la seva LXXX edició, i el concurs infantil i juvenil, en la XL edició. Com a novetat d'enguany els concursants més joves podran participar també en la secció dels diorames.

Aquests pessebres concretament, que es caracteritzen pel treball del volum, l'atmosfera, la profunditat i la llum, s'hauran de presentar, sense inscripció prèvia, el dimarts 16 de desembre, de 6 a 8 de la tarda, al pati gòtic de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (Plaça Catedral), on quedaran exposats fins el 6 de gener de 2014.

Pel que fa al concurs general, els concursants hauran d'inscriure el seu pessebre a algun dels grups que contemplen les bases: Diorames, Familiars tradicional o Artístics, Esglésies, Entitats, Monumentals, Centres Escolars, Aparadors i Originals.

Les inscripcions poden formalitzar-se personalment a l’Oficina de Turisme de Lleida (c. Major 31), mitjançant la pàgina web de l’Agrupació o també a l’adreça de correu electrònic pessebristeslleida@gmail.com El termini d’inscripcions finalitzarà el divendres, 19 de desembre, ha excepció feta del grup de Centres Escolars, que ho farà el dilluns 15 de desembre.

En quan als XL Concurs Infantil i Juvenil, els concursants hauran de presentar els seus pessebres el dilluns 15 de desembre, de 5 a 7 de la tarda, al pati de l’Àrea Infantil de la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó N. 10), on seran qualificats pel Jurat. El lliurament de guardons tindrà lloc en l’acte de Cloenda del Cicle de Nadal, el diumenge 12 de gener de 2014, a les 11’30 del matí a l’Auditori Enric Granados.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.