Vés al contingut
Catalunya Religió

(Salesians) Els Salesians de Rocafort de Barcelona van acollir la trobada anual de les Juntes de les AMPES de les Escoles Salesianes d’Andorra, Catalunya, Ciutadella i província d’Osca per reflexionar conjuntament sobre l’acció pastoral amb les famílies. La trobada es va fer el dissabte a Rocafort coincidint amb el 125è aniversari que celebra aquesta escola.

Va conduir la reflexió en Jaume Bernadet, pare de família i coordinador de pastoral de Salesians Sant Vicenç dels Horts. El punt de partença va ser una reflexió més àmplia que un grup de treball format per salesianes, salesians religiosos i cooperadors pertanyents al moviment familiar Llars Don Bosco han dut a terme en els darrers anys per tal d’enfocar la Pastoral Familiar des de l’estil salesià.

Amb una metodologia senzilla i pràctica, es va animar als membres de cada Junta a analitzar els principals escenaris de interrelació amb els pares que es donen en l’àmbit d’una escola, veure què es fa i com, apuntar a mantenir aquells elements més reeixits que es tenen i plantejar els que caldria incloure en el pla pastoral per a les famílies.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.