Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claret) L'Editorial Claret estrena la col·lecció "Solidaris. La realitat dels joves explicada pels propis protagonistes". La col·lecció que ha estat promoguda per Víctor Panicello, escriptor especializat en literatura juvenil, s'adreça als joves i vol promoure valors solidaris. La primera novel·la que forma part del projecte; "Fa deu anys que sóc aquí i encara no sé on és casa meva explica la història d'un grup de joves immigrants. Com viuen entre nosaltres? Volien venir realment? Han trobat el que esperaven?

Totes les obres que formin part de la col·lecció abordaran una temàtica social que afecti als joves. Aquest projecte editorial pretén agrupar i fer visibles algunes iniciatives participatives que vinculen als joves amb la literatura a través de valors socials i solidaris. Els drets d’autor generats pels llibres de la col·lecció es destinaran íntegrament a una causa social que es decidirà abans de l’inici de cada projecte, amb l’acord dels participants, la direcció editorial i l’autor.

La col·lecció restarà oberta a qualsevol autor que hi vulgui participar i que presenti un projecte que sigui adient amb els principis de la col·lecció i s’identifiqui amb les característiques estructurals d’aquesta. La direcció editorial cercarà les condicions necessàries per a portar-lo a terme, i coordinarà la creació i composició dels grups de treball de joves vinculats amb el projecte i les dinàmiques creatives necessàries. Aquest treball es farà en equip, organitzant sessions creatives de treball i mesurant el que es fa mitjançant indicadors, amb el compromís i l’assesorament d’institucions de referència.

La col·lecció "Solidaris" es presentarà el dimecres, 3 de desembre al Museu Marítim de Barcelona.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.