Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat d'Urgell) El Festival Canòlich Music ja té el doble d'inscrits que l'any passat i es preveu que la missa Godspel de dissabte a la tarda hi hagi unes 800 persones, joves d'Andorra i d'arreu de Catalunya. Els tallers del matí s'han hagut d'ampliar per la gran demanda dels joves i deu grups ja s'han presentat per a competir en el concurs de joves talents musicals.

L'organització de l'activitat, les delegacions de Joventut i Ensenyament del Bisbat d'Urgell, amb el suport de diverses institucions i organitzacions, mitjans de comunicació i un equip de voluntaris vinculats a la música s'han mostrat contents de la bona marxa dels preparatius, en la roda de premsa que s'ha dut a terme a la Sala Rocafort del Centre de Congressos lauredià, que acollirà una part de les activitats, com els tallers, i davant del qual s'està bastint la carpa que ha d'acollir la missa Godspel i els concerts de la tarda i de la nit, el plat fort del Festival.

El delegat d'Ensenyament del bisbat d'Urgell, Pepe Chisvert ha destacat la tasca que estan fent tots els col·laboradors per tal que el Festival sigui un èxit i ha explicat que les xifres que s'estan aconseguint "il·lusionen a tots". Ha agraït el suport del Comú de Sant Julià en la cessió d'espais, per les activitats i per l'allotjament d'una part dels joves, que dormiran al pavelló poliesportiu. Per la seva banda, el delegat de Joventut, Lluis Plana ha posat en relleu que s'estan movent moltes persones d'arreu de Catalunya, sobretot del bisbat, però també d'altres punts, com Barcelona, que s'estan organitzant en autocars per estar ja el divendres al vespre a la vetlla de pregària, on ja hi ha apuntats uns 150 joves.

El Festival de música cristiana porta enguany grups molt atractius, com Kairoi i el grup de tribut de U2, Please, el que també ha mogut molt jovent de moltes edats: des dels 13 anys i fins els 20 anys.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.