Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Blanquerna) Aquest dilluns 10 de novembre en el marc de la III Jornada Oberta Blanquerna es presentarà l’estudi "Les cultures dels joves a les universitats catòliques”, un estudi sociològic realitzat a nivell mundial amb estudiants de 55 universitats de 34 països. Per la presentació es comptarà amb la presència del màxim responsables de la Federació Internacional d’Universitats Catòliques (FUIC), el secretari general Guy-Réal Thivierge. La FIUC està formada per unes 200 universitats institucions catòliques d’educació superior. Entre altres, té estatut consultiu davant de Nacions Unides, la UNESCO i el Consell d’Europa.

La finalitat del treball que es presentarà a la Jornada és aportar a les universitats un instrument per a repensar, modificar o innovar les pràctiques formatives i la millora de la qualitat en l'acolliment i els serveis proposats als joves. El treball es basa en un qüestionari de 84 preguntes i amb una mostra de 16.588 universitaris.

La Jornada es farà el dilluns a les 18’30h a la seu de Fundació Blanquerna de Barcelona (Passeig de Sant Gervasi, 47) i cal confirmar assistència per assistir-hi .

Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.