Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts
Document

(ACO) El proper 12 d’octubre l’Acció Catòlica Obrera (ACO) convoca la 61a Jornada General. És un acte anual obert a tota la militància, simpatitzants i amics que se celebrarà durant tot el dia als Salesians d’Horta de Barcelona.

Durant el matí es presentarà el treball realitzat als equips de Revisió de vida sobre la prioritat del curs passat “La dignitat de la persona” per enllaçar amb una taula rodona on s’exposaran les experiències de vida que se sustenten en “La fe en Jesucrist”, nova prioritat d’aquest curs.

A la taula rodona hi participaran Mireia Riera, militant d’ACO i infermera de cures pal·liatives, Miquel Cubero, consiliari d’ACO, sacerdot i docent i Noemí Ubach, presidenta del Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona. A la Jornada General s’acomiadarà el consiliari general sortint, Quim Cervera, que donarà pas a Josep Jiménez Montejo. A la tarda es farà l’eucaristia, presidida pel bisbe Sebastià Taltavull.

Acocat.org el nou web de l’ACO

En el decurs de la Jornada General es presentarà el nou web de l’ACO, www.acocat.org, amb diverses seccions, espais comuns a tothom que la visiti i un espai només per a la militància. L’objectiu del nou web és contribuir a la unió del moviment, facilitar el contacte entre les diferents diòcesis i zones i ajudar a la projecció externa de l’ACO.

El nou web està impulsat per la Comissió de comunicació, amb les aportacions del Comitè Permanent, del Comitè General i una mostra de la militància que es va enquestar.
Com a novetat, algunes parts de la Jornada General es retransmetran en directe a través del nou web i a través del hashtag Twitter #ACOJG2014. D’aquesta manera la militància de les diòcesis que estan més lluny en distància física podran fer-s’hi presents.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.