Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claretians) La nova edició del llibret Paraula i Vida ja està a impremta i comptarà amb els comentaris del teòleg Josep Maria Solà i Montserrat. Solà és membre del seminari permanent d’autors prenicencs la Facultat de Teologia de Catalunya, forma part de l’equip responsable de l’Escola de Teologia del Maresme i col·labora en tasques pastorals a la parròquia de Sant Josep de Mataró.

Els seus comentaris a les lectures bíbliques dels diumenges es publiquen al blog 'Mirant el text' de Catalunya Religió. En aquest cas, Solà vol desvetllar "algunes claus dels textos bíblics per als homes i dones d'avui". Una intenció que recupera en l'edició 2015 del Paraula i Vida.

L'any passat va fer deu anys que Claret publica aquest llibret. Les diverses edicions internacionals de Paraula i Vida són instrument per ajudar els creients a acostar-se a la Paraula, a través de breus comentaris a l'Evangeli de cada dia de l'any.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.