Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claret) Un any més la Llibreria Claret inicia la campanya de venda de llibre per a la catequesi. Així doncs i des de fa unes setmanes, ja es poden trobar disponibles a la Llibreria els principals i actualitzats materials i recursos catequètics per iniciar aquest proper curs 2014-2015.

En Josep M. Alentà, responsable de la secció de religió de la Llibreria Claret, explica en aquest vídeo quins són els materials que podrem trobar per aquest nou curs.

Els materials recomanats són, per una banda, vàries guies i quaderns d'activitats per a treballar el catecisme Jesús és el Senyor. Des del mateix catecisme editat per la Conferència Episcopal, passant pels materials complementaris del Secretariat Interdiocesà de Catequesi (SIC) i de Claret, pensades per fornir als catequistes de pautes per a la seva tasca, així com per acompanyar les famílies i els mateixos nens i nenes de primer i segon curs de catequesi, amb algun títol dedicat també a infants de postcomunió.

En un segon lloc, s'hi presenten quaderns i guies de treball per a adolescents que preparin la confirmació, editats pel SIC.

En un tercer lloc hi ha diverses adaptacions recomanades de la Bíblía: llibres il·lustrats amb passatges rellevants, amb llenguatge triat per al públic infantil. De les novetats del darrer any a títols amb més història i també bíblies de BCN Multimèdia disponibles per a iPhone, iPad i iPod-Touch a l’App Store.

I un quart episodi d'aquesta selecció ofereix tres llibres significatius de pregàries, un clàssic del jesuïta Enric PuigSenyor, sóc un dels vostres petits-, i dos del pedagog Juanjo Fernández que presenta experiències reeixides de pregària quotidiana.

Podeu trobar el llistat de recomanacions en la pàgina elaborada especialment per Claret.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.