Vés al contingut
Catalunya Religió

(OHSJD) Els joves de La Salle Bonanova i de l'Escola Pare Manyanet han promogut dues accions solidàries a favor de les persones en situació de sense llar. Les accions formen part del programa de sensibilització Escola amiga, promogut per l'Obra Social Sant Joan de Déu, que posa en pràctica la solidaritat des de la vessant educativa i intensifica el compromís social dels joves.

Un grup d'alumnes de l'escola La Salle Bonanova ha impulsat la campanya de recollida de roba Calça't i Abriga't. Els alumnes han recollit jaquetes i sabates per als usuaris de l'alberg Hort de la Vila de Sant Joan de Déu - Serveis Socials Barcelona, que atén persones en situació de sense llar. La donació de roba facilita la millora en els hàbits de cura personal i autoestima de la persona atesa i facilita l'afrontament de processos d'inserció sociolaboral.

Els alumnes de l'Escola Pare Manyanet han promogut també una recollida de productes d'higiene personal, com sabó, xampú, desodorant, pasta de dents, entre d'altres, per als usuaris del projecte Llars, que ofereix residència a unes 50 persones en pisos d'inclusió social a Barcelona.

Ambdues accions han permès que els joves entrin en contacte amb la realitat de persones que es troben en situació vulnerable i s'impliquin a través d'aquestes accions solidàries.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.