Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Aquest dissabte més de cinquanta comunitats evangèliques han convocat una concentració a l’Arc de Triomf de Barcelona amb el lema: “Hi ha solució; hi ha esperança”. La trobada es presenta com una “Concentració massiva” que “transmeti a la ciutadania, més enllà dels valors cristians, un missatge d’esperança i d’ànim davant les diferents situacions de crisi que pateixen moltes famílies a casa nostra”. L’acte té el suport del Consell Evangèlic de Catalunya.

La trobada s’engloba dins dels actes que aquesta setmana promuen conjuntament les esglésies protestants a tot Espanya. El dissabte es faran diversos actes públics i populars al carrer a 52 ciutats.

L’acte de Barcelona començarà a les 19’30 i comptarà amb la participació musical del grups catalans Sal 150 i Voces Amigas, i la col·laboració del pastor Roberto Velert, com a orador, i del pintor Sergi Barnils, que donarà el seu testimoniatge públic. Les esglésies convocants són comunitats evangèliques l’àrea de Barcelona.

Fa tres anys les Esglésies evangèliques ja van sortir al carrer en un acte a Barcelona per denunciar les dificultats per obrir centres de culte i un veritable exercici de la llibertat religiosa. Ara, aquesta convocatòria vol ser “un projecte unit de les esglésies evangèliques en un esforç per compartir l’evangeli amb familiars, veïns i conciutadans”. Entre les població representades hi haurà Badalona, Hospitalet de Llobregat, Mataró, Sabadell, Manresa, Sant Andreu de la Barca, Santa Adrià del Besòs, Les Franqueses, Martorelles, Martorelles, Manlleu, Cerdanyola, Parets, Moncada i Reixac o Castelldefels.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.