Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) En el context de Setmana Santa la Comunitat de Sant’Egidio proposa cada any una pregària pels testimonis de la fe del nostre temps. És una convocatòria ecumènica que es fa a Roma i a diverses ciutats del món.

A Barcelona, la convocatòria d’enguany la presidirà l’arquebisbe Joan-Enric Vives, bisbe d’Urgell. La pregària té present el màrtirs més recents i en un ambient de recolliment se’n recorda alguns amb noms i cognoms i es fa un recorregut pels diversos països que han patit la violència contra els cristians.

La celebració es farà a la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor aquest dimarts 15 d’abril a les 19.30 hores. En aquest vídeo podeu veure la pregària del 2011 que va recollir CatalunyaReligió.cat i la explicació de Jaume Castro, responsable de la Comunitat de Sant’Egidio a Barcelona, sobre el sentit d’aquesta pregària. Aquella edició va estar presidida pel bisbe Sebastià Taltavull.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.