Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Tortosa) Prop de 700 xiquets i xiquetes de primera Comunió i de Postcomunió, de totes les parròquies de la diòcesi de Tortosa, van participar aquest diumenge 6 d’abril de la 30 trobada diocesana del Moviment Infantil Diocesà.

Presidits pel Bisbe diocesà, Enrique Benavent, i acompanyats per un mar de voluntaris, catequistes, pares i mares i mossens, els xiquets van poder gaudir, en un esplèndid dia de sol, d’una jornada de festa, de gresca i sobretot de catequesi i de celebració de la fe.

Sota el lema “Som fills de Déu” es va orientar tota la diada. Els jocs d’entrada al recinte per grups, els cants i les dinàmiques d’ambientació i d’acollida, però sobretot la catequesi que es va fer a la Capella central del Seminari, plena de gom a gom de xiquets i dels seus acompanyants.

Acte seguit l’Eucaristia presidida per Enrique Benavent, qui va recordar als infants, en una homilia dialogada, que el sagrament del Baptisme és el que ens fa Fills de Déu, que el do de la Fe ens incorpora a la gran família dels Fills de Déu i que com a fills hem de fer i viure sempre com li agrada al Pare Déu.

Després de d’un dinar ràpid als exteriors del Seminari va venir la gimcana de jocs per grups de parròquies per acaba la jornada amb el festival i el pastís d’aniversari pels 30 anys del MID.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.