Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Els barcelonins continuen tenint ganes de veure la Sagrada Família. La Basílica va tancar dimarts les jornades de portes obertes amb un èxit d’assistència que va omplir totes les franges de visita disponibles. En total han visitant la Basílica de franc 33.600 persones durant els tres dies de jornades de portes obertes de les festes de la Mercè.

Els visitants han gaudit d’una visita on a través de diversos panells animats han conegut les fites que assoliran les obres en un futur proper. Entre les construccions en marxar que han pogut conèixer hi ha els usos de la sala creuer (situada sobre la basilica), la Sagristia de ponent, el simbolisme del cimaci de la Façana de la Passió, la forma de la torre de Maria que corona l’absis o l’aspecte de la torre de Jesús, la que serà més alta. Els visitants ja van poder fer-se una idea del conjunt global del temple i del seu aspecte i plasticitat. Una de les formes més efectives per imaginar la Sagrada Família acabada és el vídeo que es va projectar durant la visita i que també es pot veure aquí.

Els visitants nodreixen les obres

La Sagrada Família és un temple expiatori, es finança a partir de donatius, que inclouen actualment les entrades de turisme. “El ritme de les obres és bo i el mantindrem sempre i quan es mantingui el nombre de visitants”, va explicar Jordi Faulí, l’actual arquitecte director de les obres.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.